(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivoojia Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Vantaalle, lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan asiakaskohteeseen, kahta

SIIVOOJAA

Mitä tämä työ tarjoaa sinulle?
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia viikossa ja työvuorosi on arkisin kello 6-14.
Työpanoksellasi varmistat tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla automyymälän sosiaali-, toimisto- ja myymälätiloja. Työvälineesi ovat ajan hermolla ja hyvässä kunnossa, ja mahdollistavat työssä onnistumisen. Panostamme erityisesti kemikaalittomaan siivoukseen sekä työturvallisuuteen.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivouksesta (vähintään vuosi) sekä mahdollisesti alan koulutus. Kokemuksesi kautta sinulla on ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen työote sekä tietoa ja taitoa erilaisten pintojen ja tilojen käsittelyyn.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja avulias tiimipelaaja ja kanssasi on kiva työskennellä. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla hyvä suomen kielen taito.

Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.12.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho tanja.paulasaari-aho@coor.com.