(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Hei siivouksen ammattilainen, haluatko löytää mukavan ja innostavan työympäristön ja nähdä työsi lopputuloksen?

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja reipasta ammattilaista hoitamaan asiakkaamme toimistosiivouksia Espoon Keilaniemeen.


Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkipäiviin klo 06-14 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.


Aikaisempi kokemus tai -koulutus siivousalalta on välttämätöntä, sillä vastuullasi on osa erittäin hienosta ja siististä toimistokohteesta. Sinut perehdytetään tehtävään ja asiakkuuteen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Toivomme, että sinulta luonnistuu asiakaspalvelu myös englannin kielellä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa osaamistasi, kannustavan tiimin ja mahdollisuuden edetä tai pätevöityä palvelualan ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.3.2020.

.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -