(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Ovatko joustavuus sekä tarkkuus parhaita ominaisuuksiasi? Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Pieksämäelle. Etsimme omatoimista siivoojaa pitämään huolta asiakaskohteidemme tilojen puhtaudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Työhön sisältyy sekä toimisto- että sosiaalitilojen siivousta. Kohteissa aherretaan viitenä päivänä viikossa noin klo 6:00 alkaen, mutta päivittäiset työajat saattavat vaihdella. Viikossa kuitenkin tunteja kertyy yhteensä noin 20 h.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Työn liikkuvuuden takia hakijalta vaaditaan myös B-luokan ajokortti.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.