(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi omatoimisessa sekä itsenäisessä työssä?

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Varkauteen. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksesta sekä etenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Siivottavat kohteet ovat niin korjaamo-, myymälä kuin porrassiivoustiloja. Kohteissa työskennellään arkiaamuisin noin klo 6:00 alkaen, joten aamuvirkun ominaisuus ei ole pahitteeksi! Viikossa työtunteja kertyy noin 20 h. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Myös ajokortti katsotaan eduksesi kohteiden välillä siirtymisten takia. 

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta