(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

 

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Oletko aamuvirkku?

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työhön Turun Kupittaalle. Tässä tehtävässä huolehdit toimistokohteemme puhtaanapidosta ja siisteydestä. Työaika klo 5.8.30 maanantaista perjantaihin. Töitä kertyy n 17,5h viikossa.

 

Etsimme puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Toivomme sinulla olevan ennestään kokemusta siivoustyöstä ja laitoshuoltajankoulutus katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc