(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haluatko työlläsi luoda positiivista ja viihtyisää ilmapiiriä ympärillesi? Nautitko oman työsi jäljen näkemisestä?

 

Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme nyt 

 

AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Joensuun Linnunlahdelle. Työssäsi huolehdit asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sekä erityisesti positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 6:00 alkaen. Työaika on päivittäin 2,5 tuntia, jolloin viikossa työtunteja kertyy noin 12,5 h. 

 

Tässä tehtävässä hakijan valttikortti on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden merkityksen, joten haluat omalta osaltasi piristää muiden päivää! Emme vaadi sinulta aikaisempaa siivoukokemusta, vaan timanttinen asenne ja halu kehittyä vievät sinut pitkälle. Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta