(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Oletko luonteeltasi tunnollinen aamuvirkku? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Palokkaan. Työssäsi pääset huolehtimaan kahden eri kohteen siivouksesta sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa; maanantaisin, keskiviikkosin sekä perjantaisin klo 7:00 alkaen.

 

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halua kehittyä ja oppia uutta! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen ja avoin mieli ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme aamuvirkku? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellaasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!