(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsitkö aktiivista ja itsenäistä työtä, jossa voit nähdä työsi jäljen? Tutustu tähän tehtävään huolella!

Haemme nyt Turun tiimiimme uutta reipasta   

SIIVOOJAA 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä siivoat Turun keskustassa sijaitsevan asiakaskohteemme toimiston putipuhtaaksi! Siivous toteutetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 6-8, joten töitä kertyy viikossa noin 6 tuntia. Siivouskerrat saattavat lisääntyä viikossa niin, että siivous toteutetaan jokainen arkiaamu.

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Huomioithan, että tehtävään suoritetaan suppea turvallisuusselvitys ennen kuin työt voi aloittaa.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc