(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Hei Sinä siivousalan ammattilainen, joka etsit itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä!

Meillä on Sipoon Söderkullassa tarjolla osa-aikaista 

SIIVOUSTYÖTÄ

aamuvuorossa. Työskentelet vakituisissa asiakaskohteesi tiloissa ja vastaat ammattilaisen otteella niin kirjaston, neuvolan, hammashoitolan, terveysaseman kuin nuorisotilojen siisteydestä. Kohteiden välinen kävelymatka on vain 5-7 minuuttia, joten et tarvitse autoa liikkumiseen. 

Tehtävässä edellytetään siivousalan tutkintoa tai aikaisempaa työkokemusta siivousalalta 5 vuoden ajalta. Lisäksi tehtävään on edellytyksenä riittävä suomen tai ruotsin kielen taito.

Vastapainoksi tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja Kipan tes palkkaryhmä 2:n mukaisen tuntipalkan 10,33 €/h. Huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Suurena, 8 500 henkilöä työllistävänä yrityksenä meillä on n. 400 erilaista tehtävänimikettä, joten tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.