(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi. Etsimme nyt

AAMUSIIVOOJAA LÄHELLE LENTOKENTTÄÄ

Vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tässä tehtävässä työskentelet Vantaan alueella, joissa huolehdit  mm. toimisto-ja tuotantotilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtunteja kertyy viikossa noin 16 ja työaika on 6.00-9.15.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla löytyy jo olemassa olevaa siivouskokemusta sekä kokemusta siivouskoneiden käytöstä. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa. Lisäksi toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen ja halukkuutta vaihtelevaan työhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta tulleet hakemukset.