(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua AAMUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Vaasaan.


Haemme aamusiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen myymäläympäristöön. Työvuorot alkavat arkiaamuisin ma-pe välillä kello 7-9 ja kestävät klo 11 saakka. Työtunteja sinulle kertyy n. 20h/vko sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Toimit tehtävissä ylläpitosiivouksen parissa pankki tai vaatemyymäläympäristössä. Hyödyt tehtävässä aikaisemmasta kokemusta ylläpitosiivouksista sekä suomen kielen taidosta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos työskentelet mielelläsi aikaisin aamulla ja sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen asenne työntekoon. Työs sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, jolla valmiutta tehdä aamuvuoroja tai lisäansiota etsivälle.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.9.2018.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.