(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja uimahalli- ja oppilaitoskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Pidätkö työskentelystä aikaisin aamulla? Oletko tarkka ja ripeä ammattilainen?

Etsimme nyt KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA uimahalli- ja koulusiivoukseen Helsingin Etelä-Haagaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta uimahalli- ja oppilaitoskohteessa. Työtehtäviisi kuuluvat myös keittiön astiahuollon tehtävät. Työvuorot sijoittuvat varhaisaamuun arkisin ja lauantaisin klo 05-13. Työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 h/pvä sekä 37,5 h/vko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävään edellytetään siivouskokemusta ja erityisesti arvostamme kokemusta uimahallisiivouksesta. Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hyvää peruskuntoa ja iloista asiakaspalveluasennetta. Viihdyt tehtävässä kun olet omatoiminen ja reipas.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta. Työskentelet tiimissä, joka kannustaa ja avustaa toisiaan. Lisäksi saat ison kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Hae tätä tehtävää osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 5.3.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -