(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Tikkurilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Kaipaatko lisätienestiä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme vakituista

 

AAMUSIIVOOJAA 

 

Tikkurilaan, erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Työaikasi on ma-pe klo 6-9, yhteensä 12,5 h/vko  - sinulle jää siis aikaa muuhunkin! Huolehdit kauppakeskuksen liikkeiden siisteydestä ja tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! Työ sisältää myös yhdistelmäkoneajoja.

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat tärkeintä! Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan.

 

Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!   

 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.