Aamusiivooja Tapiolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

HEI OPISKELIJA tai muuten vain LISÄTIENESTIÄ KAIPAAVA, etsitkö työtä, joka ei sido sinua kokopäiväksi? Meillä on huikea ratkaisu - jatka lukemista!

 

Etsimme tiimimme pelastajaksi

 

A A M U S I I V O J A A

 

osa-aikaiseen aamutyöhön Tapiolaan. Työkohteesi on myymälä. Työpäivät ovat ma, ke, to, pe ja la ja sijoittuvat aamuihin klo. 7.30 alkaen. Työtunteja meillä on tarjota päivässä n. 1,5 h ja viikossa työtunteja kertyy 7,5h. Sinulla siis jää rutkasti aikaa muille touhuille taikka opiskelulle. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 2 mukaista palkkaa. Työt pääsee aloittamaan heti lokakuun aikana.

 

 

Mitäs se vaatii, että pääsee osaksi meidän huipputiimiä?

 

Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä, tai toisin sanoen positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan. Kommunikoit sujuvasti joko englannin kielellä tai suomen kielellä. Teet työsi parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita. Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti. Tehtäväsi on oikeasti merkityksellinen ja ilahduttaa tilojen käyttäjiä! 

 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikasi juuri meille - mitä me tarjoamme vastineeksi?

 

*Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan ja työehtosopimuksen mukaisesti.

*Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua.

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin ja liikunta- ja kultturiseteleihin

*Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. Sillä L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin.

 

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu? Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut! :)

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

 

 

Jos sinulla jäi jokin vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310775
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre31530124.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Espoo