(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko reipas ja kykenet itsenäiseen työhön? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme Ouluun SIIVOOJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen (37,5h/viikko) työsuhteeseen. Tehtävässäsi vastaat päivittäisestä ylläpitosiivouksesta kauppakeskusympäristössä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 05:00-13:00 välillä, satunnaisesti myös lauantaisin.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotettasi! Luemme eduksi, mikäli olet jo kartuttanut työkokemusta siivoustyöstä, mutta perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitset myös suomen kielen taitoa. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Meillä pääset työskentelemään turvallisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 01.12.2020 asti. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -