(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä AAMUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Turkuun oppilaitosympäristöön.


Työvuorot alkavat arkiaamuisin kello 6 ja kestävät arvioidusti klo 11 saakka. Työtunteja kertyy 3,5-5 tuntia/pvä joka arkipäivältä. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja osa-aikaisia.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos työskentelet mielelläsi aikaisin aamulla ja sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen asenne työntekoon. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.9.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -