Aamusiivooja oppilaitoskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen OULUUN.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous oppilaitoskohteessa Oulussa Linnanmaalla. Työaika sijoittuu arkipäiviin aamuvuoroihin klo 5 alkaen. Työvuoron pituus 3 - 7,5 h, viikkotasolla tunteja kertyy 15 – 37,5 h. Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Katsomme eduksesi mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta ja/tai alan koulutus mutta halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää, fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kannustavan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Kiinnostuitko tehtävästä? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa http://tyopaikat.iss.fi/. Hakuaika päättyy 20.9.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot