(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Hei Sinä reipas ja tomera aamuvirkku, me L&T:llä etsimme juuri sinua! Haemme nimittäin rivejämme täydentämään

 

AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Lappeenrantaan! Näissä hommissa pääset pitämään huolta koulun tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin asiakastyytyväisyydestä. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 5:00 alkaen, jolloin aamuvirkun ominaisuus ei ole pahitteeksi! Yksi siivousvuoro kestää 4 tuntia, jolloin viikossa työtunteja kertyy yhteensä 20 h. Mikäli sinulla aikaa ja intoa riittää, on sinulla mahdollisuus myös lisätunteihin!

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.