(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja lääkäriasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä AAMUSIIVOOJAA Turkuun. 

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteessamme terveysasemaympäristössä Turussa. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisinaamuisin kello 6-9 välille. Näin ollen sinulle kertyy työtunteja 15h/vko.  Halutessasi voit tehdä lisätunteja muina aikoina. Työ sopii erinomaisesti esimerkikis opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Nämä eiväy kuitenkaan ole välttämättömiä sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen perusosaamista asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään lokakuun lopulla 2018. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -