(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Varhainen lintu madon nappaa!  Oletko sinä etsimämme aamuihminen?

Haemme nyt autoilevaa SIIVOOJAA kesäloman sijaisuuteen Kuopioon.

Siivoojana vastaat asiakaskohteen toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti julkisten tilojen ja toimistojen ylläpitosiivouksesta.  Työvuorot sijoittuvat ma - pe alkaen klo 5.00, 7.5 h/ päivä. Työ on kesäloman sijaisuus ja ajoittuu vk 31 - 34. Mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jo hieman kokemusta siivoustehtävistä. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti ja palvelualttiisti. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto edesauttaa työkohteeseen pääsemistä aamuvarhain.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä