Aamusiivooja, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Varhainen lintu madon nappaa!  Oletko sinä etsimämme aamuihminen?

Haemme nyt autoilevaa, ammattitaitoista SIIVOOJAA tehdasympäristöön Kuopion alueelle.

Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti julkisten tilojen ja toimistojen ylläpitosiivouksesta.  Tarjoamme monipuolisen työn mukavissa työympäristöissä. Työvuorot sijoittuvat ma - pe alkaen klo 5.00. Työ on kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti ja palvelualttiisti.
Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto on välttämätön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää S
ara Vepsäläiseltä p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Hyvää työtä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238795
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio