Aamusiivooja Kouvolaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän remmiin ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI KOUVOLAAN

 

Tässä pestissä vastaat terveydenhuollon toimitilojen viihtyvyydestä ja puhtaanapidosta. Kohteessa huolehdimme muun muassa potilas- ja leikkaushuoneiden ylläpitosiivouksesta. Tässä ympäristössä siistit pinnat ja tilat ovat ensiluokkaisen tärkeitä - tule siis meille tekemään oikeasti merkityksellistä työtä ja ilahduttamaan asiakkaitamme priimalla työn jäljellä! Työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille ja päivä starttaa klo 05:00, eli etsimme joukkoomme vakituisesti aamuvirkkua siivoojaa. Tehtävä on osa-aikainen, jossa töitä kertyy 18,5h/vko, mutta oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus lisätunteihin alueen muissa kohteissa.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on siivoussilmä kohdillaan ja moppi pysyy hyppysissäsi, eikä sinulta puutu rohkeaa asennetta! Otat siis reippaasti vastaan niin erilaiset työtehtävät kuin asiakkaatkin. Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta. Olet napakka ja ripeä tekemisessäsi sekä nautit liikkuvasta työstä.

 

Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella. Tule kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla ja nappaamme sopivan henkilön riveihimme heti!  Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot