(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Kirkkonummelle ja Inkooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Meillä L&T: llä pidetään huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä. Haluatko päästä remmiin mukaan?  

 

Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme nyt  osa-aikaista

  

A A M U S I I V O O J A A 

  

vakituiseen työhön Kirkkonummen ja Inkoon alueelle. Työssäsi huolehdit asiakaskohteemme toimiston ja sosiaalitilojen ylläpitosiivouksesta sekä erityisesti positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työt alkavat aikaisintaan kello 7 aamulla ja työajat voidaan sovittaa juuri sinulle sopiviksi! Tässä onkin hyvä tilaisuus päästä itse vaikuttamaan työvuoroihin. Viikossa työtunteja kertyy noin 20. Mikäs sen parempaa kuin, että muut vasta heräilevät ja olet aamuvirkkuna käynyt jo tienaamassa!

  

Tässä tehtävässä hakijan valttikortti on motivoitunut ja reipas asenne. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta perehdytämme kyllä innokkaan oppijan työhön ilman aikasempaa kokemustakin. Kohteessa vaaditaan työturvallisuuskorttia ja ajokortti katsotaan eduksi. 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen, sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen myötä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Saat työhösi nykyaikaiset ja laadukkaat välineet, joilla saat parhaimman työntuloksen!  

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.