Aamusiivooja kauppakeskukseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Oletko aamuvirkku tekijä, joka hakee siistiää osa-aikatyötä? Oletko opiskelija tai muuten lisätienistejä haluava tekijä? Meillä olisi paikka auki Raisioon! 

Etsimme asiakkaallemme kauppakeskukseen myymäläsiivoojia. Työtä tehdään arkisin klo 6-11.30 ja 6-10 vuoroissa. Viikkotuntimäärä on 15-20h. Työ on määräaikainen 17.1.2022 saakka, mutta jatko on myös mahdollista tämän jälkeen.  

Työtehtävät sisältävät myymälöiden siivousta kauppakeskuksessa. Myymäläsiivous kattaa niin myymälän puolen siivouksen, kuin sosiaalitilatkin. 

Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, mutta se ei ole pakollista, sillä työhön perehdytetään. 

Työ sijaitsee Raisiossa. 

Tarjoamme työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan. Lisäksi tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan, kattavan perehdytyksen työtehtäviin, hyvät työvälineet sekä Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään!

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Listätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot