Aamusiivooja Kangasalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Kaipaatko työltäsi itsenäisyyttä ja aktiivisuutta? Tutustu tähän tehtävään tarkemmin!

Etsimme Tampereen alueen reippaaseen tiimiimme

SIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tässä tehtävässä varmistat, että asiakaskohteemme tilat pysyvät siisteinä ja putipuhtaina. Asiakaspalvelu on tässä työssä tärkein tehtäväsi! Töitä tehdään arkisin klo 7 alkaen ja viikkotunteja ehtii kertyä noin 25 tuntia. Mikäli innostusta töihin riittää, lisätunteihin on mahdollisuus tuurauksina ja viikonlopputöinä!

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöömme on iso plussa!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226052
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointi (offre29288032.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: +35810636111
  • Sijainti: Kangasala