(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Jyväskylän keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme hyvien kulkuyhteyksien päähän Jyväskylän keskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ravintolaympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-10 välille. Vuoron pituus on noin 3 tuntia ja viikossa tunteja kertyy siis 15. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta siivoustyöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis siivousalan ammattilainen, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi.  Alan koulutuksen katsomme eduksi.Työpäivien sujumista auttaa hyvä peruskunto sekä valmius asiakaspalveluun myös suomen kielellä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä kannustavan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.2.2019 ja työ alkaa helmikuun lopussa.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -