(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

Etsimme nyt tiimiimme reipasta ja iloista

 

SIIVOOJAA

 

Joensuuhun Noljakkaan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu myymälätilojen ylläpitosiivousta käsi- ja konemenetelmin. Tässä tehtävässä voit siis todella nähdä työsi jäljen! Työskentelet työparin kanssa, aamuisin klo 5:00 alkaen, maanantaista lauantaihin ja viikkotyöaika tehtävässä on 21h/vko.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön.

 

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme.

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc