(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Helsingin keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet asiakasyrityksessämme ydinkeskustan alueella. Huolehdit toimistotilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Töitä on tarjolla ma-pe klo 6-8, joten viikkotyötunteja on yhteensä 10.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Tehtävä pitää sisällään vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta myös riittävää suomen kielen taitoa. 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Osaamme myös arvostaa kokemusta talon sisällä ja tuemme mielelläsi sinua rakentaessasi omaa urapolkuasi 8000 työntekijän pörssiyhtiömme sisällä.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi hetimmiten! 

 

Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.