(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Harjavaltaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Kaipaatko työltäsi itsenäisyyttä ja aktiivisuutta? Tutustu tähän tehtävään tarkemmin!

 

Etsimme reippaaseen ja iloiseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työhön Harjavaltaan. Tässä tehtävässä varmistat, että tilat pysyvät siisteinä ja putipuhtaina työntekijöitä ja asiakkaita varten! Työkohteena on keittiöalan yritys, jossa valmistetaan kalusteita. Töitä tehdään aamuisin klo 6- 12.30 (ti - to) ja klo 6- 13.30 (ma ja pe). 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöömme on iso plussa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

 

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc