(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja Haminan satamaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Pidätkö nopeatempoisesta fyysisestä työstä? Pidätkö aamuun painottuvasta työstä? tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme reipasta AUTOILEVAA SIIVOOJIA osa- aikaiseen työsuhteeseen Haminaan.


Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta Haminan satama alueella. Työvuorot ovat ma - pe klo 7 – 11 välillä, 3 -4h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 15 -20h. Työsuhde on määräaikainen 31.8.21 asti, jatko on mahdollinen. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! et tarvitse aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta sillä perehdytämme sinut kohteeseen kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun tehtävän kuin tehtävän ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Kohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.3.2021.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.