Aamusiivooja Alahärmään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Haemme nyt reipasta ja ripeää AAMUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme ALAHÄRMÄÄN

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Työsuhde on osa-aikainen (24h/viikko) ja vakituinen. Työtä tehdään arkiaamuisin ja lauantaisin klo 06:00-10:00 ja työvuoron pituus on päivittäin 4 tuntia.


Haemme henkilöä, joka on vastuuntuntoinen ja viihtyy itsenäisessä työssä. Tehtävässä loistaa henkilö, jolla on palava halu tuottaa asiakkaillemme tiloja, joissa on hyvä olla.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä asiakaspalveluhenkisyysKatsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen siivouksesta sekä päältäajettavasta yhdistelmäkoneesta. Kohteen työkieli sekä asiakaspalvelutilanteet ovat suomeksi, joten tehtävässä toimimiseen tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa. 


Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ergonomiset ja nykyaikaiset työvälineet. Voit lukea lisää osoitteessa https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Työturvallisuus on meille tärkeää, haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevät töistä terveenä kotiin.  

Herättikö tehtävä mielenkiintosi, voisitko olla etsimämme uusi ISS:läinen? Kerro meille itsestäsi! Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaikaa on 15.4.2021 asti. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


SS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


- ISS on savuton työpaikka - 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot