(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja (4-7,5 h/ päivä) Pohjois-Haagaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme nyt reipasta ja palveluhenkistä AAMUSIIVOOJAA tiimiimme Pohjois-Haagaan Helsinkiin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.


Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme toimistosiivouksesta arkisin. Työ sisältää mm. neuvottelutilojen siivousta, kokolattiamattojen ja kalusteiden imurointia, tekstiilipintojen pesua sekä toimistoalueen järjestelytehtäviä tapahtumien jälkeen. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6-14 välille ja työtunteja kertyy keskimäärin 4-7,5h/pv, eli 20-37,5h viikossa. 


Viihdyt tehtävässä jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Olet joustava, etkä hämäänny nopeasti muuttuvista tilanteista. Aiempi kokemus suursiivouksesta sekä peruspesuista katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2019. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -