(Poistunut julkaisusta)

Aamusiivooja (1,5 h)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme nyt osa-aikaista TOIMISTOSIIVOOJAA Jyväskylän keskustaan. 

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä vastaat asiakkaamme toimistotilojen ylläpitosiivouksesta arkiaamuisen klo 6 - 7.30. 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemän suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme elämäntilanteeseesi sopivaa työtä alan johtavassa yrityksessä. Tule meille tekemään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä. 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.11.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -