Aamu- tai iltasiivooja (4h/viikko)
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Hei siivoustyöstä innostuva – me etsimme sinua Uuteenkaupunkiin siivoamaan asiakkaamme toimitiloja kaksi kertaa viikossa. Työsuhden on vakituinen osa-aikatyö, työtunteja kertyy vajaa 4 viikossa. Työn voi tehdä joko aamulla tai illalla klo 17 jälkeen keskiviikkoisin ja perjantaisin. 


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


• paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.

• työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.

• vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.

• kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat

• turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 

Sinulta me toivomme


• tarkkaa työskentelyotetta sekä innokasta asennetta. 

• B-ajokorttia. 

• suomen kielen taitoa, aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan eduksi. 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 23.1.2022 mennessä! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot