(Poistunut julkaisusta)

Aamu siivooja Viitasaarelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Pidätkö aamuun painottuvasta työstä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme reipasta ja itsenäiseen työhön pystyvää Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Viitasaarelle.

ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/

Työtehtävässäsi vastaat ylläpitosiivouksesta eri asiakaskohteissamme Viitasaarella. Työ on osa-aikainen ja työaika on pääsääntöisesti ma – pe klo 6 – 12 mutta työhön kuuluvat kiertävä viikonloppu vuorot.  Päivässä tunteja kertyy 6h ja viikossa 30h. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme ne eduksi. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin. Työpäivän aikana työskentelet useassa eri kohteessa joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2021.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -