(Poistunut julkaisusta)

Aamu,- ja Iltasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä ja reippaita OSA-AIKAISIA AAMU,- JA ILTASIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Mikkeliin, Mäntyharjuun ja Ristiinan seuduille.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat vaihtuvien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta  mm. päiväkoti ja toimistoympäristöissä. Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin klo 06.00-22.00 välillä. Työsuhde on  osa-aikainen ja määräaikainen 31.5.2021 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollista. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 4-7 tuntia päivässä ja 20-35 tuntia viikossa.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaisen suomen kielen taidon. Toivomme hakijoilta myös ripeäotteista asennetta työntekoon, sekä joustavuutta työaikojen suhteen, jotka saattavat muuttua nopeallakin aikataululla. Tulet tarvitsemaan myös B-ajokortin, sekä oman auton käyttömahdollisuuden kohteiden välillä liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 5.8.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -