(Poistunut julkaisusta)

Aamu- ja iltasiivooja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Heinäveden keskustaan. Etsimme kahta ammattitaitoista siivoojaa huolehtimaan asiakaskohteemme myymälä- ja sosiaalitilojen päivittäisestä puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Toisen siivoojan työvuorot ovat aina maanantaista lauantaihin klo 6:00 alkaen. Tässä tehtävässä työtunteja kertyy viikossa yhteensä noin 15 tuntia. Toinen vuoro on iltasiivousta joka lauantai noin klo 19-20, jonka lisäksi työhön sisältyy myös kohteen siivous lauantai-aamuisin aina kerran kuussa klo 6:00 alkaen.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tässä tehtävässä iloinen ja motivoitunut asenne vievät sinut hyvin pitkälle! Aikaisemmasta siivouskokemuksesta on toki hyötyä, mutta emme sitä edellytä. Hymyn tuominen työyhteisöön on kuitenkin ehdoton etu :)

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!