(Poistunut julkaisusta)

Aamu-, ilta,- ja viikonloppusiivoojia osa-aikatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme reippaita osa-aikaisia Siivoojia Joensuuhun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviin kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous, jakso, - ja vuosityöt. Tehtävät ovat monipuolisia ja sopivat erityisen hyvin alan opiskelijoille, joilla on mahdollisuus sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Kohteet sopivat myös opiskelijoille harjoittelupaikoiksi. Valituilla on mahdollisuus päästä kesätöihin suuremmilla tunneilla. Työtä on mahdollista tehdä kaikkina viikon päivinä klo 6 – 20 välillä. Päivässä tunteja kertyy 2 – 4 tuntia ja viikossa 10 – 20 tuntia. Kohteesta riippuen, valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus ovat eduksi mutta tärkeämpää on oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, työturvallisuuskortti sekä EA kortti katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -