(Poistunut julkaisusta)

Aamiashoitaja, Huvivaltio PowerPark / Go On Seinäjoki
Huvivaltio PowerPark/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018
Kuka sanoi, ettei työ voi olla huvia? Miltä kuulostaa vauhdikas kesä tarunhohtoisessa työympäristössä, joka on valittu vuosi toisensa jälkeen Suomen parhaaksi vapaa-ajan keskukseksi? Tartu loistavaan tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan elämyksiä PowerParkin asiakkaille!

Etsimme asiakkaallemme PowerParkkiin kesäksi 2018 aamiaisenhoitajia, jotka toimivat aamiaiskokin oikeana kätenä keittiön ja salin puolella. Hakemamme aamupalanhoitaja on ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, ravintola-alan ammattilainen / opiskelija ja ehdottomasti aamiaisen piristys. Aamiainen tarjoillaan joka aamu Park Hotel Härmän ravintolassa.

Aamiaishoitajan työhön kuuluu olla apuna aamiaisen esille laitossa- ja valmistuksessa. Hän huolehtii salin siisteydestä, tekee kattaukset pöytiin valmiiksi, huolehtii astiahuollosta, sekä lounaan avustavista tehtävistä. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa työpäivää vielä lounasapuna tai siirtyä huvipuiston puolelle auttamaan muissa ravintoloissa.

Tarjoamme:
Kattavan perehdytyksen työhön,
Tilaisuuden kartuttaa työkokemusta,
Huvipuistoon liittyvän etuisuuden ja arvostetun työnantajan ansioluetteloosi.
Vauhdikkaan, mielenkiintoisen ja haastavan työn Suomen arvostetuimmassa vapaa-ajan kohteessa.
Avustamme tarvittaessa myös asunto asioissa.

Työtunteja tarjoamme 90h/ 3 viikossa kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin saakka. Hygieniapassi ja Salmonella todistus tulisi olla suoritettuna ennen työsuhteen alkua.

Jos nautit asiakaspalvelusta ja olet rohkea hyppäämään keittiön puolelta saliin, älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana.