(Poistunut julkaisusta)

Aamiaisvastaava / siistijä, kesätyö (Parainen)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi kahta AAMIASVASTAAVAA/SIISTIJÄÄ.

Tehtävänkuvaasi kuuluu hotellin aamupalan valmistuksessa avustaminen ja esillelaitto sekä hotellihuoneiden siivous ja yleisten tilojen siisteyden ylläpito. Työntekijällä on mahdollisuus auttaa myös tilanteen mukaan ravintolan ja kahvion asiakaspalvelussa. Työskentely tapahtuu ma-su välillä klo 7-15, 5 päivää viikossa. Odotamme työntekijältä luotettavuutta sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaiista tehtävistä, vaan tärkeintä on oppimishalukkuus ja hyvä asenne! Tehtävään perehdytetään hyvin.

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti toukokuun viikonloppuina ja täysipäiväisesti kesäkuusta alkaen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.