(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija/Kerroshoitaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Kiinnostaako sinua työ eloisassa ja vaihtelevassa hotelliympäristössä? Asiakkaamme etsii AAMIAISHOITAJIA/KERROSHOITAJIA kesätöihin hotelliin määräaikaiseen työsuhteeseen. Monipuoliseen työhön sisältyy myös kerroshoitajan tehtävät. Joillekin työntekijöille töitä voisi olla tarjolla jo reippaasti ennen kesää, joten ilmaisehan työhakemuksessasi käytettävyytesi selvästi.

Haemme tehtävään loistavalla asenteella varustettua tiimiläistä, jolta löytyy intoa hotellimaailmassa työskentelyyn ja varhaisiin aamuvuoroihin. Aamiaistarjoilijana käynnistät asiakkaiden päivän erinomaisella tavalla. Aamiaisella varmistat kokonaisvaltaisesti, että tarjoilut ovat esillä kuten kuuluukin ja asiakkaat huomioidaan aurinkoisella palvelulla. Kerroshoitajan tehtävissä siivoaminen, huoneista sekä ympäristön siisteydestä huolehtiminen on sinulle luontaista. Sinun tulee osata toimia itsenäisesti ja järjestelmällisesti, Tärkeässä roolissa ovat myös ajan ja työtehtävien priorisointi.

Toivomme sinulta reipasta ja rehellistä asennetta työhön. Hygieniapassin sekä salmonellatodistuksen haluaisimme sinulta löytyvän. Autamme kuitenkin tarvittaessa näiden hankinnassa, mikäli niitä ei vielä sinulta löydy. Tunteja tehtävässä on tarjolla alustavasti 40 h/3 vko sopimuksella kesän yli, mutta tehokkaalle tekijälle tunteja löytyy varmuudella enemmän!

Laita hakemus pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Liitä hakemukseesi CV sekä mahdolliset suosittelija(t) yhteystietoineen. Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus

    Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus