(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija/kerroshoitaja Seinäjoelle, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2018

Kiinnostaako sinua työ eloisassa ja vaihtelevassa hotelliympäristössä? Asiakkaamme etsii aamiaistarjoilijaa/kerroshoitajaa hotelliin määräaikaiseen työsuhteeseen huhtikuusta alkaen. Monipuoliseen työhön sisältyy myös kerroshoitajan tehtävät.

Haemme tehtävään loistavalla asenteella varustettua tiimiläistä, jolta löytyy intoa hotellimaailmassa työskentelyyn ja varhaisiin aamuvuoroihin. Aamiaistarjoilijana käynnistät asiakkaiden päivän erinomaisella tavalla. Aamiaisella varmistat kokonaisvaltaisesti, että tarjoilut ovat esillä kuten kuuluukin ja asiakkaat huomioidaan aurinkoisella palvelulla. Kerroshoitajan tehtävissä siivoaminen sekä ympäristön siisteydestä huolehtiminen on sinulle luontaista. Sinun tulee osata toimia itsenäisesti ja järjestelmällisesti, Tärkeässä roolissa ovat myös ajan ja työtehtävien priorisointi.

Toivomme sinulta reipasta ja rehellistä asennetta työhön. Hygieniapassin sekä salmonellatodistuksen haluaisimme sinulta löytyvän. Tunteja tehtävässä on tarjolla 40 h/3 vko sopimuksella, mutta tehokkaalle tekijälle tunteja löytyy varmuudella enemmän!

Laita hakemus pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitä hakemukseesi CV sekä suosittelija(t) yhteystietoineen.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Suomen kielen taito