(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Hei, sinä aamuvirkku tarjoilijan taidot omaava henkilö, hae meille töihin!

Haemme asiakkaallemme pääsääntöisesti aamiaisen yhteyteen tarjoilijoita, mahdollisuus myös iltatyöhön (a´la carte tarjoilua) jos halukkuutta on.

Haemme tehtävään loistavalla asenteella varustettua tiimiläistä, jolta löytyy intoa hotellimaailmassa työskentelyyn ja varhaisiin aamuvuoroihin. Aamiaistarjoilijana käynnistät asiakkaiden päivän erinomaisella tavalla.

Aamiaisella varmistat kokonaisvaltaisesti, että tarjoilut ovat esillä kuten kuuluukin ja asiakkaat huomioidaan aurinkoisella palvelulla. Olethan valmis työskentelemään tarvittaessa myös lounasaikaan ja tarpeen tullen apuja voidaan tarvita myös myöhäisemmillä vuoroilla. Toivomme, että voit auttaa keittiössä aamiaisen valmistamisessa sekä mahdollisten kokouslounaiden kanssa.

Onhan sinulla:

• Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta

• Hygieniapassi

• Salmonellatodistus

• Reipas asenne ja motivaatiota aamun varhaisiin tunteihin

Aamiaisvuorot alkavat pääsääntöisesti aamukuuden aikaan.

Jos kiinnostuit, voit jättää hakemuksen nettisivujemme kautta.

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.