(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija, talvisesonki, Arctic Light Hotel
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?

Haemme nyt aamiaistarjoilijaa talvisesongiksi työskentelemään sekä Arctic Light Hotellissa sekä Arctic City Hotellissa.

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Aamiaistarjoilijan työtehtäviin kuuluu mm. astioiden keräys, asiakaspalvelu ja aamiaispöydän esillepanosta huolehtiminen. Oman osaamisen mukaan on mahdollista päästä tekemään myös muita ravintolan työtehtäviä. Työ on keikkaluonteista, mutta kiinnostuksesi ja ammattitaitosi puitteissa voit tehdä työtä myös muissa hotellin tehtävissä.

Edellytämme sinulta:

Ripeyttä ja aktiivista työotetta

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöskentelytaitoja

Kokemusta ravintolan salipuolella työskentelystä

Asiakaspalveluasennetta

Englannin kielen taitoa

Hygieniapassia (mahdollisuus suorittaa myös Opteamin kautta)

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Rekrytointia hoitaa Opteam Lapin toimisto. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää hakuun liittyen, otathan yhteyttä: +358108500554 tai lappi@opteam.fi. (Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia). Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.