(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija Solo Sokos Hotel Torniin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko.Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta , kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan. Jokainen huone on oma maailmansa jossa pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan. Huoneet on sisustettu Art deco sekä Jugend tyyliin ja niistä löytyy kaakeliuuneja, design- huonekaluja,taideteoksia ja tassuammeita. Ainutlaatuisen vierailun kruunaa herkullinen ja laadukas Solo aamiainen. Haemme nyt ammattitaitoista aamiaistarjoilijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Aamiaistarjoilijana olet ensimmäisenä jalkeilla ja huolehdit siitä, että asiakkaiden päivä lähtee käyntiin mukavalla tavalla ja asiakkaat huomioidaan aurinkoisella palvelulla. Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta hotellin aamiaistarjoilusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen asiakaspalveluun.

Töitä on tarjolla aikaisissa aamuvuoroissa ma-su välillä ja työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, Haemme työntekijää joka voi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja tekemään 60h/3vko:ssa.

Oletko aurinkoinen aamuvirkku? Tämä työ on sinulle- lähetä hakemus jo ennen aamunkoittoa!

Edellytykset työnsaannille: Suomi, Englanti, Aamiaistarjoilija, Hygieniapassi, Salmonellatodistus