(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija Scandic Simonkenttään
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2017-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa valittu Scandic tarjoaa sinulle loistavan työympäristön, jossa pääset osaksi uutta ja innostavaa tiimiä. Raaka-aineiden laatu, yllättävä esillepano, hyvä maku ja maailmanluokan palvelu yhdistyvät tässä ravintolassa. Haemme nyt AAMIAISTARJOILIJAA osaksi Scandicin huipputiimiä.

Haemme tehtävään henkilöä, joka kokee tarjoilijan työn aidosti omakseen, rakastaa asiakaspalvelua ja viihtyy erinomaisesti hotelliravintolan ympyröissä. Toivomme löytävämme tehtävään ammattilaisen, jonka osaaminen ja intohimo loksahtavat täydellisesti yhteen Scandicin arvojen kanssa. Toivomme sinulta löytyvän jo parin vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä mutta tärkeintä kuitenkin on, että rakastat työtä, jossa pääset ylittämään asiakkaiden odotukset! Tarvitset tehtävässä lisäksi suomen ja englannin kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtunteja on luvassa 60 - 70 h/3vko. Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin! Ota askel kohti Suomen parasta työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Itsenäinen työote, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito