Aamiaistarjoilija, OSH Royal, Vaasa
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

 

Oletko sinä etsimämme aurinkoinen aamiaistarjoilija pääkaupunkiseudun hotelleihin?

 

Tule kanssamme luomaan asiakkaillemme unohtumattomia hetkiä ja kokemuksia. Haemme asiakaspalvelun rautaista ammattilaista huolehtimaan asiakkaistamme aamiaisella tarjoilijan tehtävissä. Jos hyvä palvelu, asiakkaan onnellistaminen ja toiveiden ylittäminen ovat sinulle sydämen asia voit olla hakemamme henkilö!

Haemme aamiaistarjoilijaa Original Sokos Hotel Royal Vaasaan. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Olet luontainen asiakaspalvelija, jolta ei hymy hyydy kiireessäkään. Työssäsi tarvitset monipuolisen kielitaidon, sillä tulet kommunikoimaan niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Keittiökokemus sekä kassatyöskentely katsotaan eduksi. Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Työtehtävä on vakituinen ja työaika on keskimäärin 60 h / 3 vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Rasskazova puh. 0407435047, maria.rasskazova@eezy.fi

Lähetä hakemuksesi sekä CV 7.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta.  

 https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ROYAL-VAASA/Aamiaistarjoilija--Original-Sokos-Hotel-Royal--Vaasa_R-9071

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Sokotel – We make hospitality happen

Sokotel Oy:n rekrytointikumppani on Eezy Oyj.

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511814
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa