(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija Hietaniemeen
Metropol Hietaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Metropol Hietaniemi on mukautuvainen aamiais-, lounas- ja tapahtumaravintola aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. Metropol Hietaniemi on osa Share Companya!

Haemme kesäksi 2020 loistavalla asenteella varustettua tiimiläistä, jolta löytyy intoa varhaisiin aamuvuoroihin. Aamiaistarjoilijana käynnistät vieraiden päivän erinomaisella tavalla ja sinulla on lisäksi mahdollisuus työskennellä myös lounasvuorojen parissa. Aamiaisella varmistat kokonaisvaltaisesti, että tarjoilut ovat esillä kuten kuuluukin ja asiakkaat huomioidaan aurinkoisella palvelulla. Kellon lähestyessä yhtätoista aamiainen vaihtuu noutopöytälounaaseen, jonka tarjoilut hoidat ammattitaidolla ja hyvällä asiakaspalveluasenteella.

On hyvä, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta ravintola-alasta, työtehtävässä työskentelet kassalla sekä avustat keittiössä. Työvuoroissa työskennellään yksin.

Aamiaisvuorot sijoittuvat klo 6-11 välille ja lounasvuorolla työt jatkuvat klo 13.30 asti. Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuuhun, viikon jokaisena päivänä ja työtunteja 90h/ 3vko, .

Varhainen lintu työpaikan nappaa, joten haethan paikkaa pian!

Edellytämme:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus
  • Suomen kielen taito

Eduksi luettavat asiat:

  • Työkokemus 1-3v