(Poistunut julkaisusta)

Aamiaistarjoilija, Helsingin keskipisteessä sijaitsevaan hotellin ravintolaan
Opteam Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kaupungin keskipisteessä sijaitsevan hotellin ravintola henkii aitoa 50-luvun tunnelmaa ja tarjoilee aamiaisten, lounaiden ja illallisten lisäksi huikeita näköaloja Helsinkiin. Tule huikaisemaan asiakkaat myös herkullisella aamiaisella!

Haemme kesäkaudelle energistä AAMIAISTARJOILIJAA.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kaupungin katolle päivän tärkeimmän aterian pariin. Aamiaistarjoilijana olet ensimmäisenä jalkeilla ja huolehdit siitä, että asiakkaiden päivä lähtee käyntiin mukavalla tavalla. Aamiaisvuoroista työpäiväsi saattaa välillä jatkua myös lounasaikaan.

Edellytämme sinulta aiempaa aamiaistarjoilukokemusta sekä positiivista palveluasennetta. Otamme huomioon myös innokkaat ravintola-alalla uransa vasta-aloittaneetkin. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Työt käynnistyvät kesäkuun alussa ja jatkuvat elokuun puoliväliin asti. Tunteja on tarjolla keskimäärin 60 h/3 viikkoa.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi pian!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito