Aamiaiskokki Rovaniemelle
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Santa`s Hotel Santa Claus Rovaniemi.

Lumoava. Elämyksellinen. Mieleenpainuva. Kun kerran koet Lapin taian, tiedät, miksi suunnittelet jo palaavasi. Ehkä syynä on yötön yö, revontulet tai kauniin kesyttämätön luonto – tai jotain ihan muuta. Olipa matkan tarkoituksena viihtyä luonnossa tai kokousmatkalla, hotellimme Rovaniemen keskustassa johdattaa sinut Lapin pääkaupungin sydämeen.

Meillä joulumieli kantaa läpi vuoden – aisti lämmin tunnelma heti vastaanotostamme, unohda hosuminen ja koe unohtumaton matka. Meillä on hyvä pysähtyä rentoutumaan, nauttimaan henkeäsalpaavasta luonnosta tai vaikkapa järjestää ikimuistoiset juhlat!

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotellimme on näiden kaikkien keskellä.

Etsimme nyt Aamiaskokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluu laadukkaan aamupalan valmistaminen ja esillelaitto. Lisäksi on välillä tarvittaessa myös lounasvuoroja.

Vaatimuksena on jo aiempi kokemus hotellin aamupalan hoitamisesta. Iloinen ja oma aloitteinen asenne on tietysti ratkaisevassa roolissa. Luonnolisesti sinun tulee olla aamuvirkku jotta heräät aamuisin ajoissa. Suomenkielen taito on välttämätön. Lisäksi Englannin kieli tulee osata vähintään välttävästi jotta tulet toimeen ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme vakituisen työpaikan jossa on hyvät henkilökuntaedut. Palkan omien taitojesi mukaan. Mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Lisäpalvelu Oulu Oy:n tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Valittu henkilö työllistyy aluksi Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Mahdollisuus siirtyä talon kirjoille sovitun koeajan jälkeen. Täydet tunnit 112.5h/3vko.

Mikäli kiinnostuit niin haethan hakuilmoituksen kautta ja liitäthän cv:si ja suosittelijan mukaan.

Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun tulee hakemuksia.Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504098
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Rovaniemi